Baka bröd..
Nu ska ni få recept på Anna Skipper bröd!
5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
2,5 dl Fyrkornskross
1 dl Vetegroddar
1 tsk Salt
4 tsk bikarbonat
5 msk Brödkryddor
0,5 dl Sirap
1 liter Filmjölk
Blanda allt i en bunke och rör om ordentligt!
Höll smeten i två formar och grädda nertill i ugnen!
175 grader i 100 min (60min om man gör halva receptet)


Ett tips bara, "ströa" formarna, för det gjorde inte jag
och det fastnade;P Typiskt! Men sådant som händer!
5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
2,5 dl Fyrkornskross
1 dl Vetegroddar
1 tsk Salt
4 tsk bikarbonat
5 msk Brödkryddor
0,5 dl Sirap
1 liter Filmjölk
Blanda allt i en bunke och rör om ordentligt!
Höll smeten i två formar och grädda nertill i ugnen!
175 grader i 100 min (60min om man gör halva receptet)


Ett tips bara, "ströa" formarna, för det gjorde inte jag
och det fastnade;P Typiskt! Men sådant som händer!
Kommentarer
Postat av: Mamma
Det där måste jag prova att göra.
Ser riktigt gott ut....risken
är väl att jag äter för mycket av det ; )
Postat av: Sofia
Det där brödet är supergott! Och enkelt att fixa
Trackback