God Jul och fortsättning!

Nu när jag ändå sitter hemma hos mor och far med bra internet på telefonen så tänkte jag passa på att lägga in ett inlägg!:) Har än så länge haft en underbar vistelse här i Sundsvall! Vi började med att i fredags gå en sväng på stan och sedan förbi Malin och surra och kramas lite med henne! Så trevligt att ses! Sedan blev det hem och äta lite innanjulmat, mycket gott! På kvällen entrade vi bosvedjan, ollis och Patriks plejs. Där stod Bingolotto på menyn och gofika. Också hur trevligt som helst! Så himla roligt att träffa sina underbara vänner, det känns som att man aldrig varit borta när man väl träffas igen!

Igår var det lördag och julafton, den firade vi i Ede hos moster Ingela. Men vi började med grötfrukost/lunch hos mor och far. Men julafton var som den bruka.. mysig, god mat och trevligt sällskap! Trevligt när göteborgarna kommer upp med! Och fina grejer fick vi med, man blir helt tagen.. Jätte tack!!

Idag har vi varit in och träffat Frida en sväng på hennes jobb, blir även förbi ikväll och se nys lägenheten. Sedan plockade vi upp Malin och drog på enda stället som var öppet i stan - Max!
Men det var roligt att få hinna träffa henne en sväng till!

Nu sitter vi hemma igen, ska få njuta utav mammas underbart goda fiskgryta!
Kvällen blir sedan i stan igen, men nu ska vi hälsa på Lena och Stefan, hinna prata lite med dom med.

Och imorgon åker vi ner till Kalmar igen, får se om vi lyckas får med oss biljardbordet, nu när jordglobsbarskåpet ska med också;)

Hade så gott nu alla!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, jag förstår att det var trångt i bilen :D det gjorde ni bra!

Kramar

2011-12-30 @ 20:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0