Nyår i Vemdalen

Yes nu är lägenheten urstädad och allt är klart..ska bara dit en sväng innan jag är klar.
Bor ju hos Olsson nu då som sagt..trevligt trevligt, men hon tycker inte om alla mina saker jag har där "skräp" är det tydligen:P

Och nu är det bestämt..det blir vemdalen under nyår..åker efter jobbet! Ska bli så jävla roligt!!
Jag hoppas bara att jag hittar och att jag inte åker av vägen haha.
Men det blir nog bra, har laddat mp3:n men kanon musik så det ska bli kanon!:)

Jao har väl inte så mycket att berätta just nu..har väl inte hänt så mycket vad jag vet..
Så Gott nytt!

Sista natten..

"Med gänget"..haha nej inte än men detta har varit min sista natt i min lägenhet.
För snart så åker min säng härifrån och resten av sakerna.
Fan vad jag kommer sakna alla här! Det börjar bli mer och mer verkligt nu..
Tänk om jag inte får något jobb i Göteborg? Ähh det kommer lösa sig!

Iaf så har jag varit lite upptagen dom två senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga något:P
Jag fick ju sista harry potter boken i julklapp så den har jag läst..igårnatt läste jag fram till klockan 6 på morgonen:P Men ja nu har jag iaf läst nu den..så nu kan man sätta punkt på den historien efter alla dessa år, känns bra!:)

image43


Igår var jag även och bowlade som vi göra varje år med pappas jobb mf, igår var ävem Karin och Staffan och barnen (Hilma, Hanna och Julia) med, vilket dom brukar vara de år som dom är här!
Jag vann iaf på min bana, men haha ja det hade ju kunnat gått bättre:P

Nu är det bara ca en timma kvar tills pappa och Michael kommer med vagnen så jag ska nog ta och göra iordning allt så det bara är att lasta in.
Sedan blir det bränna iväg till jobbet till fyra, och så jobbar jag helt..usch..vill verkligen inte jobba, känner mig så trött och less.

Men iaf..hej så länge!



Nu sitter jag hos Emma, har varit och jobbar..och vilken härlig överaskning det var att Malin skulle jobba med mig ikväll, kändes som gamla tider när vi brukade ha så roligt när vi jobbade:)
Men ja iaf så är lägenheten nästa helt urstädad nu på saker, så imorgon efter jobbet så blir det att åka dit och börja med städningen..jag har även gett bort lite saker till Malin, fan det är så mycket som jag har i stugan nu så vet inte vart jag ska göra av allt, om man verkligen behöver ha allt det där!
Men men..det löser sig sedan!
Har kommit fram till nu att jag åker nog till Vemdalen under nyår ifall jag får ledig på nyårsdagen..skulle vara grymt roligt iaf!:)
Men nu blir det nog lägga sig! Emma har redan gott och lagt sig.
Ska bli roligt att bo här nu under januari..men sedan blir det nog att flytta till lander de sista dagarna innan flytten för då åker olsson utomlands!
Aja nog för idag! God natt!

Juldagen

Sitter här i köket i min tomma lägenhet.. har inte många dagar kvar i denna nu.
Jaja ska iaf vara i stan denna vecka, måste nog åka och hämta allt jag har i matfors, alla kläder mm, haha får ha allt i bilen och åka runt från kompis till kompis;P Men ska ju mest vara hos Olsson:)

Ja idag har jag jobbar em, inte gjort så mycker mer, börjat läsa lite i harry potter boken..äntligen ska man få ett slut på den där berättelsen!
Och till skilland ifrån näsan alla andra i sundsvall så kan jag inte ut ikväll:P Har aldrig varit ut på juldagen, hade ju säkert varit jätte roligt, men jag ska jobba sju imorgon så jag får nog ta det nästa år istället! Men ni alla andra får väl supa skallen av er åt mig också haha!:P

Ska åka till Jocke nu, börja leta lägenhet och så blir det film.
See you another day! Adios!

image42

Julafton

Ja God Jul på er alla!

Snart ska vi bege oss till Ede och fira jul med allihopa..och i år är även moster Karin och hennes man Staffan och mina kusiner ifrån Göteborg med oss också så det är extra roligt att få träffa dom, synd bara att inte Axel också kunde följa med.

Har även träningsvärk i armarna efter all kartongbärande igår hua:P

Nä nu ska jag bege mig, skriver mer sedan ikväll, tänkte väl lägga upp lite bilder då också!
bye so long


01:30

Yes så har man kommit hem ifrån stöde nu och hunnit lagt upp lite bilder på datorn ifrån denna dag.
Ja kortfattat vad vi har gjort är väl att vi har fikat, kolla på kalle anka, ätit middag, öppnat julklappar..min moster var även jultomte haha var ju lite halv roligt sådär:)
Ja sedan har vi spelat spel och bara umgåts.
Det jag fick var : data väska, kupevärmare, motorvärmarsladd, två st platttänger( 1 av mamma och pappa och 1 av mina kära bröder..trevligt att vi har sådan bra kontakt inom våran familj;P) En ljuslyckta, mesost och ja..sista harry potter boken också ja..den ska jag nog börja läsa imorgon tror jag:)

Men nu kommer det lite bilder!


Nu blir det sova för mig! God natt!

Dan före dan..

Viken stressig dag jag har haft..men nu när jag sitter här hos mina föräldrar så börjar jag känna lugnet!
Dagen började men att jag åkte med Olsson till Ica maxi och köpte sopsäckar.
Kom hem och var stressad eftersom jag skulle packa en massa och sedan åka med kartonger till stugan och låna Christíans bil innan jag skulle träffa Jocke på stan.
Men ja det gick ju bra iaf..men hade ju totalt glömt bort att det skulle vara snö i hällsjö:P Så jag kunde inte köra ner bilen till stugan så fick ju vandra fram och tillbaka med dom där jävla kartongerna!

Ja sedan iaf så åkte jag hem fort som fan, hämtade upp Lander, tog en snabb dusch, sorterade kläderna -de jag använder och de jag ska lämna kvar i sundsvall..sedan hjälpte lander mig att packa bilen med alla saker.
Sedan jao for jag ner på stan , mötte jocke utanför hans jobb..gick in och fick se hur han hade jobbat:)
Sedan bar det iväg till birsta, han köpte några julklappar och sedan bar det iväg till hällsjö och lämna lite saker mer..men denna gång hade jag ju Jocke med mig som hjälp så det gick ju lite fortare!:)
Vi åkte även en sväng till viskan dit jocke skulle..trevligt att träffa hans mamma och syster!

Ja, och nu har jag mina saker här i Matfors hos pappa och mamma och imorgon blir det julafton i Ede hos moster Ingela..ska bli härligt med julmat=)
Sedan blir det väl att packa det sista sakerna juldagen och annandagen..puh ska bl iskönt när det här är över och vi bara får åka ner till Göteborg och leva livet..ska bli underbart att se lite nytt!

Nä nu får det räcka för idag!
God Jul!

Julhandel i birsta!

Vilket kaos! Fast måste säga att jag trodde att det skulle vara ännu mer folk än det var i bista idag..
gick rätt smärtfritt att inhandla de sista julklapparna! Malin var iaf snäll och följde med mig..träffade även Lena och Anna-Karin i vimmlet..var väldigt roligt!
Men nu är iaf alla klapparna inslagna och färdiga att öppnas på måndag:)

image26

Ja iaf så vaknade man hos Olsson imorse, klockan sju..vilken jävla tid att vakna på när man är ledig haha..men det kommer ju bli lite mer av det när jag ska bo hos henne i januari så det är väl lika bra att man vänjer sig:)

Resten av dagen förutom att ha julhandlat och så..så har jag packat ännu mer..och mer packande ska det bli!
Ska ha packat det mesta idag hade jag tänkt mig..men måste bara köpa sopsäckar imorgon så att jag kan hä i alla kuddarna och mina kläder i något! Jag har även gjort en checklista med allt jag ska göra!

image27

Jag har fått min julkänsla nu också..efter att ha sett på The Grinch som jag har sett på några jular nu..det är bara tråkigt att man ska packa ihop allt i lägenheten istället för att julpynta och göra fint.
Men det kommer ju fler jular:)

Nä nu ska jag fortsätta med packningen!

Julklappsbyte..

Så var det äntligen fredag vilket betyder att man har tre lediga dagar framför sig..härligt härligt:)
Just nu sitter jag hos Olsson och vi har haft julklappsbyta..dom som var med var : Lander, Olsson, Malla, Mirja och Hanna.
Jag har ju knäppt bilder som jag hade tänkt att lägga upp men nu dog ju min kamera såklart så jag lägger in dem imorgon istället:)
Det var iaf mycket trevligt! Jag fick några slags hmm skålar tror jag väl att det var haha:)

22/12
Nu är bilderna inlaggda:)





Sedan bestämde ju Olsson och jag oss för att fira lite att hon fått jobbet och såhär såg min lilla juldrink ut;)

image22

Ja iaf så har jag jobbat idag, det var ju trevligt..gick på stan på lunchen..eller innan egentligen men ändå;P
Inskaffade mig två kläningar och en bolero och en ny fin plånbok, mycket nöjd över mina inköp!

image25

Sedan imorgon blir det åka till birsta och köpa de sista julklapparna..kommer kännas bra när man har det gjort!

Nu vet jag inte om jag har så mycket mer att berätta, är rätt så trött och slut i huvudet så..Jomen för fan! Olsson har ju fått det där jobbet som hon så gärna ville ha, hennes drömm jobb..jag är så himla glad för hennes skull!
Blev så glad när hon berättade det!:)

Men nu tror jag att det var slut med berättande för idag..ska fortsätta smutta på min lilla grogg och umgås med Emma.

byee

Rastlös..

Yes så var det torsdag kväll..bara en dag kvar sedan är man ledig tre, såå skönt!
Har jobbat kväll idag, var lungt och skönt ikväll..var och träffade Lander ett litet tag och fick ett frimärke så att jag kunde skicka iväg kontraktet på lägenheten i Göteborg någon gång..men nu är det gjort iaf!
Tror inte att det är så mycket spännande som har hänt idag, har packat ner gamm datorn och tagit ut databordet till hallen så ska jag köra det till Olsson imorgon för hon ska få det.
Så nu har jag kopplat in högtalarna till bärbara och fått mitt kung ljud igen, hur härligt är det inte att lyssna på musik när man har bra ljud och massa bas;) Lovely!

Ja iaf så känner jag mig lite rastlös nu..skulle vilja göra någonting roligt..skulle kunna åka och tanka bilen och bara köra flera mil och lyssna på bra musik..det är livet..vilken frihet..
Men istället så kanske jag ska ta och packa lite, men kommer säkert sluta med att jag somnar haha:P

Men imorgon kommer destomer att hända..men det skriver jag om imorgon;)
Men Malin och Patrik kommer hem till Sundsvall iaf..så jag kanske ska hänga med dom mf ut..men har inte bestämt mig än.
Jaja nog skrivet för idag... peace out!

En vanlig onsdag..

Även fast det är en helt vanlig onsdag så har jag ändå fått väldigt mycket gjort, och det är det inte varje dag man får;P
Jag började dagen duktigt som man är med att försova mig, vaknade av att telefonen ringde och dom undrade vart jag var på jobbet..men jag måste säga att jag har då aldrig sett dom varit så glada över att se en på morgonen som imorse. Mötte gänget som skulle ut och röka och alla såg överlyckliga ut och sa "godmorgon"..ja själv såg man väl ut som jag vet inte vad..men men.

Efter att ha jobbat och varit och kollat lite i affärer efter julklappar så var det dags att åka hem och börja fundera på packningen..Tog fram några av kartongerna som jag bara för 1½ månaden sedan ställde in i förådet och började funderar på vad jag skulle börja packa ner.
Det som jag än så länge har fått ner är:
-Böcker
-Filmer
-Köksredska ( kaffebryggare*dricker inte kaffe så det var inte så svårt*, mixerstav och en mixer)
Hmm ja det var nog allt det haha!



Men sedan har jag också varit till Olsson och gett henne mina växter som jag har/hade..tänkte att någon med gröna fingrar borde få dem som kan ta hand om dem väl, så hon var perfekt för jobbet!
Hon bled väldigt glad över att få dem även! Ja och Hanna var också där!:)




Har också hållit på med att föra över min musik från min gamla datorn till min nya..har tagit ett jävla tag men nu är det gjort iaf..skönt!

Ja Lander har ju även varit hit idag..åt lite mat och bara så hade vi sähär roligt:



Yes så såhär har min dag sett ut ungefär! Nu ska man väl kanske packa lite till..blev så jävla pigg nu, eller känner inte för att sova än iaf..så have a nice day!
Adios amigos!

Bränd!

Ja idag har man inte hunnit med så mycket måste jag säga..jag har klivit upp imorse, åkt på jobbet..jobbat och sedan åkt hem.
Var även på stan en snabbis och köpte julklappen tills på fredag när vi ska ha julklappsbyta mellan några vänner.
Tyckte att jag hittade en riktigt bra sak, får bara hoppas att hon som får den tycker samma sak:P

Ja sedan var ju jag och Lander och solade igår, och hela dagen har det brännt som fan i ansiktet..knallröd och jävlig, men det blir jag alltid så det var väl ingen överaskning precis.
Nu snart funderar jag starkt på att lägga mig och sova i någon timma eftersom vid tio ska jag till jocka och kolla på film..och då kommer jag säker inte sova förens vid tolv-halv ett och då kommer jag vara helt död på jobbet imorgon bitte..eller så kanske det är så att jag måste sova lite för att inte vara det.
Förstår inte varför jag jämt ska vara så trött, man kanske måste gå och kolla så att allt är som det ska:P

Nä nu ska jag ta och göra något vettigt..sova lite eller så haha
bye



Blev inget sova för min del iaf..fick ett infall och bakade pepparkakor och julgodis istället haha..har lovat bort julgodiset till girlsen på jobbet, man måste ju vara snäll vid jul har jag hört;)image1

Var även snäll och gav några till Jocke;P
Over and out fore tonight


Måndagen då det hände!

Yes så har man äntligen internet igen!
Jag och Lander var och inskaffade min bärabara datorn idag som jag längtar efter så länge nu.
Egentligen skulle jag ha köpt den på fredag men kunde inte hålla mig, så Lander var så snäll och la ut pengar åt mig så länge..mycket snällt av henne:)

Men ja och så har man skaffat sig en blogg också, tänkte att det kan vara roligt för mina nära och kära att ha lite koll på vad jag har för mig om dagarna nu när jag ska flytta till Göteborg om ca en månad.

Måste säga att gårdagen var en mycket trevlig dag också!
Började med att jag jobbade förmiddag, åkte sedan hem och sov 1½ timma, efter det anlände lander hit!
Vi åkte bort till Buffy som var ansvarig för tredjeadvents firandet som vi har kört med i år...lite film, lite umgås..
aldrig fel;)
Haha ja och sedan så fick ju jag och Lander ett infall att vi skulle åka hem till henne och dricka lite..och det blev en riktigt mysig kväll!

Men nu blir det snart sova, är ju trött som vanligt!
God natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0